Waarom Edwin

Over Edwin in een notendop...

  • RTL 5
    Edwin is bekend geworden mede dankzij zijn tv optredens op RTL 5 waar hij in de slechtste chauffeur van Nederland iemand hielp om een proef te laten slagen. Ook was hij te zien in het TV programma Bizarre Eters waar hij een kandidaat hielp om over...
    Lees meer

Waarom Edwin

Edwin is geen 'normale' coach of 'normale' therapeut. Hij is een oplossingsartiest, een veranderkunstenaar en ziet de cliënt als een kunstwerk wat al mooi is, maar nog meer tot expressie mag en kan komen.

Dat is een enorm verschil en daarom wordt hij ook vaak gevraagd om mensen te helpen voor radio en tv. Hij krijgt het voor elkaar om snel resultaten te halen en bij mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

De voordelen om met Edwin te werken zijn

  • 1. Snel tot de kern komen. Edwin heeft de gave om tot de kern te komen door middel van de goede, juiste en provocatieve vraagstellingen.
  • 2. Resultaatgericht. Hij is zeer pragmatisch, praktisch en resultaatgericht zodat jij jouw doelen gaat halen.
  • 3. Oplossingsartiest en Veranderkunstenaar. Edwin is geen echte coach, hij is een kunstenaar en ziet zijn cliënt als kunstwerk. Dat is een enorm verschil en je zal merken dat dat ook het verschil is dat het verschil gaat maken tijdens de sessies.

Wat kan transformationele LifeCoaching voor jou betekenen?

Meer aanwezig zijn.

Aanwezig zijn is het belangrijkste wat er is. Je aandacht geven aan iemand is het mooiste wat je kan geven aan iemand maar ook dus aan jezelf. Dat is wat het je zeker gaat opleveren.

Nog makkelijker in de omgang.

Met jezelf kunnen zijn en je goed erbij voelen zal zijn weerslag geven op je omgeving.

Beter weten wat je werkelijk wilt.

Hij of zij die weet wat die wilt zal een gelukkiger leven hebben. Klinkt als een open deur maar weet jij wat je Werkelijk wilt? Je gaat je eigen inspiratie weer vinden en je zal die vlam kunnen laten blijven branden.

Communicatief sterker.

Meer zekerheid, meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde en meer aanwezigheid zorgt voor een krachtigere en meer open communicatie met anderen.

 

Waarom werkt transformationele LifeCoaching zo goed?

 

Omdat je werkt vanuit jouw unieke identiteit.

En van daaruit ga je jouw leven vormgeven. Je hoeft jezelf niet te veranderen, je hoeft alleen je omgeving zo te veranderen dat jij precies kan ZIJN wie jij bent.

Laatste Nieuws

Mijn Blog