Creëer je eigen leven

In een dag van je problemen afkomen. Kan dat?

Of dat lukt weet ik natuurlijk niet want ik weet niet precies wat je probleem is maar het zou zomaar kunnen…

Want als je problemen hebt zoals:

 • Angsten
 • Dwang
 • Depressies
 • Verslavingen
 • Nare herinneringen
 • Nachtmerries
 • Tandenknarsen
 • Stress
 • Spanningen
 • Negatieve emoties
 • Piekeren

Of iets wat daar aan gerelateerd is dan kan ik je denk ik wel op weg helpen.

Al jaren behandel ik mensen met dit soort problemen en met succes. Dit doe ik al bijna 10 jaar. Nu behandel ik de laatste tijd veel minder mensen omdat ik daar simpelweg geen tijd voor hebt maar ik vind dat ik wel meer mensen moet gaan bereiken.

Dat gevoel, dat moeten, is iets wat de laatste tijd steeds sterker wordt. Als een innerlijk weten dat ik mijn‘gaves’, ‘talenten’, ‘vaardigheden’ moet delen met meer mensen want misschien heb jij daar wel heel veel aan.

Dit klinkt misschien wat zweverig maar voor mij voelt het zo. Mijn missie is om de therapie structureel in de wereld te veranderen. Dat doe ik ook door veel mensen op te leiden en die therapeuten die erbij komen doen dit ook. Die werken op een manier die snel is, effectief is en vooral ook Life Changing is.

Maar goed dat is 1 op 1 en zo kan het nog wel even duren voordat de therapie in de wereld wordt veranderd. Dat niet alleen, het is ook niet voor iedereen toegankelijk om zo maar 1 op 1 te gaan werken met een goede therapeut of coach.

Vandaar dat ik iets voor je hebt wat je misschien interessant vindt. In een dag wil ik je helpen om jou van je probleem af te helpen. Dat gebeurt in een groep en het zou kunnen dat ik zelfs 1 op 1 met jou ga werken. Desalniettemin zal die dag waarschijnlijk Life Changing zijn.

Je ontdekt namelijk technieken die je direct kan gebruiken op jezelf maar dat niet alleen…

Iedereen die de beslissing gaat maken om mee te doen die gaat iets ervaren. Misschien zal je ervaren dat alleen al de beslissing om er echt vanaf te gaan raken al genoeg is. Dat klinkt misschien vreemd maar het kan…

Stel jezelf open voor die mogelijkheid. Ik wil echt geen valse hoop wekken maar er kunnen wonderlijk dingen gebeuren wanneer mensen echt besluiten om het los te laten.

Deze dag wordt gehouden in de buurt van Amsterdam. De datum is heel toepasselijk op 31 maart omdat dat het einde van een kwartaal betekent en er nog 275 dagen zijn voor de rest van het jaar.

Hoe zou het zijn als je je de rest van het jaar vrijer voelt, veiliger voelt, blijer voelt, gewoon veel beter voelt dan dat je je nu voelt. Dit seminar zal wellicht voor jou echt Life Changing zijn. Dat hoop ik ook echt.

De tools die je krijgt aangereikt werken voor iedereen en we gaan er ook mee aan de slag, maar wat het beste werkt dat ben jij. Jij gaat het doen.

 • Jij gaat het loslaten
 • Jij gaat jezelf bevrijden
 • Jij gaat jezelf toestaan om die verandering te maken…

En ik ga mezelf 100% inzetten op alle manieren die ik heb om jou daarmee te helpen.

De dag begint om 10:00 uur en we eindigen omstreeks 18:00 uur. De lunchpauze laten we graag aan jou over hoe je die invult omdat je misschien even wat dingen moet laten binnenkomen op jouw manier en op jouw tempo. Die pauze duurt ongeveer een uur.

Lijkt dit je wat om mee te maken? Dan kan je je nu aanmelden hiervoor. De investering voor deze dag is denk ik (en hoop ik) voor iedereen te doen. Dat is namelijk 42 euro.

Waarom 42 euro? Volgens mijn jongens is 42 het antwoord op alles…

Dus als je denkt wat bedoel je daarmee Edwin? Dan zouden mijn jongens zeggen… 42... 🙂 (want dat is het antwoord op alles ;-))

Vandaar het symbolische en energetisch geladen bedrag van 42.

Kan je je daarin vinden en wil je ervoor gaan, meld je dan aan en maak dan ook echt zelf de commitment. Je zal merken dat er dan al meteen wonderlijke dingen kunnen gaan gebeuren de aankomende tijd 😉

Dus 31 maart, voor 42 euro, gaan wij door jouw probleem heen werken. Lijkt je dat wat en begrijp je de voorwaarden?

Voorwaarden? Ja dat jij het allemaal zelf moet gaan doen 😉

Maar Edwin doe jij dan niks? Zeker wel, ik geef mijn 100% inzet en als jij dat ook doet dan kan het bijna niet anders dat jij dat probleem wat je nu nog dwars zit los gaat laten.

Deze mail gaat naar heel veel mensen (tienduizenden) dus kan het zijn dat het opeens vol is (denk het niet maar goed het kan). Als dat zo zou zijn dan doen we gewoon nog zo een dag 🙂

Dus meld je hieronder aan als je mee wilt doen dan krijg je te zijner tijd ook de locatie gegevens doorgemaild.

Via deze link kan je je aanmelden,

No Comments Yet.

Leave a comment